6.30 Herätys oli karsean aikainen ! Nopeasti aamupesulle, pikameikki pärstään ja hiukset nutturalle. Farkut jalkaan ja paidan valintaan. Päädyin marjapuuron väriseen 2/3 hihaiseen peruspaitaan , jonka pelastin h&m:n alennuksista. Ottaisin muuten kuvan, mutta kamera on edelleen not working.  

09.00 Koulu alkaa. Nopea siirtyminen käytäviltä luokanvalvojien luokkiin. Henkilökohtaisten lukujärjestysten jakaminen, ja huomaan että minun valinnaiseni on pistetty päin persettä, heihaloo, mun vahvin aine (musiikki) puuttuu lukujärjestyksestäni kokonaan! Saamme taas kuulla jokavuotisen saarnan järjestyssäännöistä. Saanen hieman lainata luokanvalvojaamme "Ja toivon että jälki-istuntoja tulee ainakin puolet vähemmän mitä viime vuonna, silloinkin niitä kyllä olisi liikaa.Olen kyllä jo melkein menettänyt toivoni teidän kanssa, mutta kyllä nuo tulleet seiskat vaikuttavat vielä pahemmilta kuin te, voi tätä nykyaikaa".

10.00 Kamalaa. Opiskelu alkaa jo. Kemian kaksoistunti vihaamani opettajan alaisena. Painajaismaista kidutusta, jollen toisin sanoisi.

13.00 Lukukauden eka koulupäivä pulkassa. Nopeasti kotiin (pääsin äidin kyydillä, koska satoi).Käyminen kotona, päivän kulun kertaaminen ja pankkiin lähtö.

14.00 Pankissa käyminen. Käyn allekirjoittamassa pari paperia, jotta parin viikon kuluttua kukkaroani koristaisi ensimmäinen ikioma pankkikorttini. Meistä tulee varmasti mahdottoman hyviä ystäviä !

15.00 Äiti heittää minut työpaikalle ja lähden tapaamaan työnantajaani. Kertailemme hieman asioita, ja saan tietää että ensimmäiset kuukaudet ovat minulle ns.harjoituspalkka kuukausia. Eli palkka on alhaisempi, mitä se tulee olemaan, koska harjoittelen ensimmäiset pari kuukautta (tilastojen mukaan). Sovimme myös että seuraavan kerran menisin töihin lauantaina, ja saisin viimein työvaatteet ja nimilapun ! Ihanaa, minusta tulee virallinen työntekijä, miten voinkaan palvella teitä? Oi, kyllä tiedän missä kinuskikastike sijaitsee, seuratkaa minua.

16.30 Pääsen töistä ja palaan kotiin. Tuijotan teeveestä tulevaa ostosteeveetä ja juttelen musiikinopettajani kanssa puhelimessa. Pääsen laulamaan koulun tilaisuuksiin, vaikken saanutkaan musiikkia lukujärjestykseeni mahdutettua.

Loppupäivän tapahtumat ovat vielä auki. Luultavasti päällystelen kouluvihkojani amelien- sekä muilla inspiraatiokuvilla, ja kulutan vain aikaani. Kemian merkitkin tulisi taas opetella ulkoa. Karua.

-riaqq