Kauhea minä ! Hermostuin eilen mummoni läppärille, joka ei suostunut aukaisemaan nettiä minulle, juuri kriittisimpinä hetkinä, jolloin olisin tarvinnut muiden bloggaajien tukea. Yhden kokonaisen tunnin verran katselin hieman lisää frendejä, ja sammuttaessani viimein koneen, olin varmaan ylikuumentanut sitä, sillä se meinasi polttaa käteni ( oli kuuma, aijai ) . Joten te läppärillä varustetut ihmiset, varokaa sormianne.

Mummolasta kotiuduttuani kävin pikaisesti lämpimässä suihkussa, verhosin itseni kylpytakkiin ja pistin (yllätysyllätys) pyörimään lisää frendien jaksoja. Kuinka nopeasti sarja nousikaan melkein lempparikseni ! Valmiiksinaurettu tyhjänpäiväinen komedia saa vakavimmankin ihmisen nauramaan ja aivot tyhjenevät siinä hetkessä kun kuulet tunnuslauluna alkavan. I`ll be there for you, ja silleen.

Tässäpä tämä päivä varmaan kuluukin, kotiolosuhteissa. Lenkille ajattelin jossain vaiheessa raahautua, sen jälkeen alkaakin kunnollinen viime hetken valmistautuminen huomiseen koulumaailmaan. Kuinkakohan se on aina iso juttu lähteä sinne laitokseen kesän jälkeen? On mielenkiintoista katella käytävillä, että kuka nyt onkaan muuttunut ja mihinkä suuntaan. On myös mukavaa saada uusia koulutavaroita, kuten uusi penaali, laukku ja vaatteita ! Koulun alkaminen on hyvä tekosyy jollekin hieman turhalle vaatehankinnalle. Voit toitottaa itsellesi, että "hei, mä tarviin tän että jaksan sit koulussa pysyä skarppina". Tuo menee usein vanhemmillekin läpi. Itse sain äitini lompakosta itselleni marimekon olkalaukun (klassikko, must have), penaalin, kyniä ja muita tarpeellisia tavaroita. Ja vähän tarpeettomiakin. 

Mutta nyt siis suunnittelemaan jotain järkevää, ei koko päivä voi mennä kylpytakissa ja frendejä tuijotellessa. Kamerani on edelleen korjauksessa, joten joudutte taas tyytymään kuviin, jotka suorastaan pakottavat minut kouluun. Inspiraatiota, naiset ja herrat.

                           1809794.jpg

                  1809783.jpg

                  1809781.jpg

                          1809797.jpg

                          1809796.jpg

                                     1809786.jpg

                              1809791.jpg

                   1809785.jpg´

PS// ei, en ihannoi tupakoimiskulttuuria, muttei siinä mielestäni mitään pahaakaan ole, hienoja kuvia vain.

PS// Ja hirveän paljon onnea uusille ekaluokkalaisille ( mukaanlukien veljeni) ONNEA !