Palkkapäivä on perjantai, ja kerkesin jo tuhlailla sitä satasen edestä. Tilasin uuden kameran itselleni, sillä vanhan korjauttaminen maksaisi melkein saman verran. En tarvitse mitään hirmu kallista tai hienoa, vaan sellaisen joka kulkee mukana kaikkialla, ja jolla saa tarkkoja ja hyviä kuvia.

Ominaisuudet

  • 10,2 Megapikseliä
  • 3x optinen zoom
  • Suuri 2,7 tuuman LCD-näyttö
  • Kasvojentunnistus
  • Kuvanvakain

1240245520_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja nuin söpökin vielä, vierähtäspä viikko nopeasti! =)

Asiasta toiseen, tänäänki oon vaan nukkunu koko päivän 11 lähtien, kun lähin koulusta jo aikasemmin, ku sain hirveen migreenitällin. Aika usein päänsärkyä nykyään, johtuen varmaan siitä että rillien käyttö on jääny jotenkin aika tosi vähäselle.

Viikonloppuna perjantaina oli kiva olla ihan vaan kavereitten kanssa kylillä hengailemassa ja kahvittelin jopa uusien tuttavuuksien kanssa, joidenka kanssa ei ennen ole ollut niin paljoa yhteistä, mutta oli silti kivaa !

Lauantai aamuna oli kuuteen meno töihin ja siinä sitä törötettiin kassalla yhteen asti. Tapasin muuten todella törkeän naisasiakkaan, ensimmäinen kerta kun olisin halunnut lähteä ja jättää eukko omaan arvoonsa ! Hänelle oli tullut 30 sentin virhe kuittiin, ja tämäpä akka ohitteli kaikki muut asiakkaat, tuli naputtelemaan siihen kassalle kynsiään ja arvosteli kaikkea tekemistäni. Voisivat ihmiset vähän ajatella , kiitos!

Päivällä lähdinkin kaverin luokse, jossa oli kaikki parraimmat ystäväni koolla. Katsoimme hirmu hyvän elokuvan ( Death Race ), ja vaikkei ystäväporukkani oikein usein katselekaan auto- ja toimintaleffoja, tämä upposi kyllä kaikkiin, jopa minuun ! Illalla menin jo melko aikaisin kotiin, oli muuten tosi kova tuuli, ja on vieläkin.

Sunnuntaina lähdin jo heti aamusta tapaamaan kaveripoikiani, joilla oli kaikilla hirmuinen krapula-aamu! Kokkailin niille raukoille ruokaa ja jauhettiin paskaa + katottiin elokuva, jota kukaan ei oikeesti kattonu.En tiijä miks, mutta jätkäporukassa on vaan paljon kivempi olla kun tyttöjen kanssa, taino en nyt halua yleistää, mutta pimujen kanssa kaikki on aina hirmuista draamaa, jätkien kanssa ei ole sitä ongelmaa. Siinä se päivä sitten kulukin, illemmalla pojat lähti takasin armeijaan, mutta onneks ne pääsee jo ens vkonloppuna taas lomille, ikävä niitä hölömöjä <3 !

ps. sinkkuelämää alkoi, jesjes, omakin elämä on kyllä melekonen sinkkuelämä. ihan tosi tyhmää, ei niitä jätkiä osaa lukee ollenkaan, apua tarvittas.